Projecten

Hoop-in-huis is in ontwikkeling!

Bekijk hier afgeronde, lopende en geplande projecten

Aftel-doe-dagboek - Inhoud van de box
Nu verkrijgbaar (4e druk):

Het aftel-doe-dagboek

Op weg naar beneden - Jezus volgen richting Pasen

Met het aftel-doe-dagboek leef je met het hele gezin toe naar het Paasfeest. Zet de dagboek-klapper op tafel, hang de touwladder op in de kamer en ga samen op ontdekkingstocht, achter Jezus aan!

Plak elke dag een schoensticker op de touwladder, verdiep je samen in de Bijbel en ga ermee aan de slag met een bijbehorende opdracht, knutsel of puzzel.

Aansprekend voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van de basisschool - van kleuter tot tiener.

  • Bestel nú en begin met aftellen op 9 maart 2025

  • Dagboek met dagteksten en opdrachten voor 7 weken

  • Inclusief touwladder, stickers en 40 werkbladen

Nieuwe stickers of werkbladen nodig voor volgend jaar?

Stickers: de schoenstickers zijn na gebruik van het aftel-doe-dagboek goed te verwijderen van de stof, zodat de touwladder meerdere jaren gebruikt kan worden. Vanaf heden zijn extra stickervellen gemakkelijk te bestellen via de site van de uitgever. Zo kan je elk jaar opnieuw de afdaling maken! 

 

Bestel HIER extra stickers en werkbladen

Werkbladen: Wanneer je dit of komend jaar wilt beschikken over een extra set werkbladen, dan kun je deze gemakkelijk via de uitgever bestellen:

Bestel HIER extra stickers en werkbladen

Afgeronde projecten:

God komt dichtbij

God komt dichtbij

KND Project tijdens gedeeltelijke lockdown (2020): op weg naar Kerst met de kinderen uit de kerk

Ho stop

Ho! Stop! Sta eens even stil

KND Project tijdens lockdown (2021):

op weg naar Pasen met de kinderen uit de kerk 

hemelpost

Hemelpost

Aandacht voor bidden op school

Geplande projecten:

Aanvullend: Om te beantwoorden aan de vraag vanuit kerken om ook in de (kinder)dienst aan de slag te kunnen met de inhoud van het aftel-doe-dagboek, wordt er aanvullend materiaal ontwikkeld om te gebruiken in de (kinder)dienst, naast het gebruik van het dagboek in gezinnen thuis.

Aangepast: Om te beantwoorden aan de vraag vanuit scholen naar een een aftel-doe-dagboek dat in de klas gebruikt kan worden in aanloop naar het Paasfeest, wordt er een aangepaste versie van het dagboek ontwikkeld

Hoop door de brievenbus: Een kaartje krijgen is leuk, een kaartje sturen soms broodnodig! Hoop-in-huis ontwikkelt ansichtkaarten om te versturen als je iets verknalt hebt bij een ander, als je iemand wilt vergeven, of als je iemand wil laten weten dat hij of zij níet wordt vergeten. Zo breng je hoop in huis via de brievenbus!

Logo gecomprimeerd